Nieuwe smartphone registreren of oude smartphone vervangen

Voordat u uw smartphone als smartphonesleutel of voor het ontvangen van parlofoonoproepen kunt gebruiken, dient u uw smartphone te registreren met de KONE Flow-app.

1. Open KONE Flow op de smartphone die u wilt registreren en meld u aan.
    U hebt geen nieuwe activeringscode nodig.
  2. Voltooi de weergegeven configuratiewizard.
    Zie Hoofdgebruikers registreren, Bewoners registreren of Bezoekers registreren voor meer informatie.
  3. Verwijder indien nodig uw oude smartphone voor het gebruik van smartphonesleutels.
    Zie Smartphonesleutels en sleutelhangers beheren.

Verwante onderwerpen

Register a new phone or replace an old phone