Contactnamen voor de parlofoon beheren

U kunt uw contactnaam voor de parlofoon beheren (als uw beheerder dit toestaat) en de verwante telefoonnummers van de contactnaam voor video- en audio-oproepen vanaf de parlofoon.

Contactnamen toevoegen

1. Open KONE Flow.
  2. Tik op Menu -> MIJN GEBOUW -> Parlofooninstelling.
  3. Tik op NIEUWE CONTACTPERSOON TOEVOEGEN.
  4. Voer een contactnaam in.
    Deze naam wordt weergegeven op de parlofoon.
  5. Selecteer een smartphone uit de lijst om video-oproepen vanaf de parlofoon te ontvangen.
    Staat uw smartphone niet op de lijst, lees dan Nieuwe smartphone registreren of oude smartphone vervangen voor meer informatie.
  6. U kunt ook het telefoonnummer invullen als u alleen audio-oproepen vanaf de parlofoon wilt ontvangen.
    Opmerking: De toegangscode voor het openen van de deur tijdens een audio-oproep wordt op deze pagina getoond.
  7. Tik op OPSLAAN.
    Opmerking: Het toevoegen van een nieuwe audio-of video-oproepverbinding voor de parlofoon verbruikt één bijbehorende licentie. U kunt licenties vrijmaken door oude contactnamen te verwijderen.

Contactnamen verwijderen

1. Open KONE Flow.
  2. Tik op Menu -> MIJN GEBOUW -> Parlofooninstelling.
    Opmerking: Beëindig eerst video- en audio-oproepen voordat u de volledige contactnaam kunt verwijderen.
  3. Tik op de prullenmand naast het apparaat waarvan u video-oproepen wilt beëindigen.
  4. Tik op de knop in de vorm van een potlood ->VERWIJDEREN naast de audio-oproep om audio-oproepen te beëindigen.
  5. Tik op de knop in de vorm van een potlood -> VERWIJDEREN naast de contactnaam om de contactnaam te verwijderen.

Smartphones toevoegen aan een bestaande contactnaam

Aan een contactnaam kunnen meerdere smartphones worden gekoppeld voor het ontvangen van video-oproepen vanaf de parlofoon.

Opmerking: Indien u meerdere smartphones aan dezelfde contactnaam koppelt, belt de parlofoon alle gekoppelde smartphones tegelijk. De eerste die opneemt, neemt de oproep aan.

1. Open KONE Flow.
  2. Tik op Menu -> MIJN GEBOUW -> Parlofooninstelling.
  3. Tik op NIEUWE SMARTPHONE TOEVOEGEN voor een contactnaam.
  4. Selecteer een smartphone uit de lijst om video-oproepen vanaf de parlofoon te ontvangen.
    Staat uw smartphone niet op de lijst, lees dan Nieuwe smartphone registreren of oude smartphone vervangen voor meer informatie.
  5. Tik op OPSLAAN.
    De nieuwe smartphone wordt weergegeven onder de contactnaam.

Activate and manage intercom calls and contact names